Codan bilforsikring: Sammensæt din egen forsikring

Codan bilforsikring giver dig muligheden for selv at sammensætte din bilforsikring, således at den passer perfekt til dig og din bils behov. Der er mange fordele ved at vælge en bilforsikring fra Codan, og du har god mulighed for at blive elitebilist, hvis du er fyldt 25 år. Samtidig er der gode muligheder for at få rabat på forsikringer hos Codan, således at du nemt kan få en billigere bilforsikring. Codan tilbyder mange forskellige bilforsikringer som passer til diverse behov. For at tilpasse bilforsikringen endnu mere, tilbyder Codan bilforsikring også en række tilvalg og services, som gør at din bilforsikring endnu bedre kan dække dine behov som bilist. På den måde kan man altså nemt sammensætte sin helt egen personlige bilforsikring hos Codan, så man altid føler sig sikker i trafikken.

Særlige fordele med en Codan bilforsikring

Når du vælger en bilforsikring hos Codan, er der mange særlige fordele, du kan få glæde af. Først og fremmest har du mulighed for at vælge en såkaldt selvrisikosikring, som gør at du slipper for selv at skulle betale selvrisiko i forbindelse med eksempelvis udskiftning af forruden, påkørsel af dyr, hærværk og visse parkeringsskader. Hos Codan kan man også tilvælge en service kaldet bilhenter ved kaskoskader, hvilket gør at Codan sørger for at hente bilen, hvis den stadig kan køre efter et uheld. Samtidig kommer de med en lånebil, og de vil også sørge for at aflevere din bil til dig igen, når den er blevet repareret. Har du en kaskoforsikring hos Codan bilforsikring får du også automatisk fri reparation af stenslag i forruden. Når du har kørt skadefrit i tre år med en kaskoforsikring har du desuden mulighed for at blive elitebilist hos Codan, hvilket giver den fordel, at du får en fast pris på din forsikring. Dette er kun nogle af de mange særlige fordele der er ved at vælge en Codan bilforsikring. Der er altså mange gode grunde til at købe en bilforsikring hos Codan.

Mulighed for at blive elitebilist

Når du er ny billist hos Codan, vil du automatisk blive forsikret som trinbilist. Som trinbilist vil prisen på din bilforsikring falde lidt for hvert år du kører skadefrit, og samtidig vil prisen stige, hvis du får en skade. Hvis du dog er over 25 år og har kørt skadefrit i 3 år, har du hos Codan mulighed for at blive elitebilist. Som elitebilist har man den fordel, at prisen ikke længere vil ændre sig, selv i tilfælde af at man pådrager sig en skade. Prisen er altså fast, når man er elitebilist hos Codan.

Gode rabatmuligheder med en forsikring hos Codan

Der er gode muligheder for at få rabat på din Codan bilforsikring, hvis du vælger at samle flere forsikringer hos Codan. På den måde kan der altså være penge at spare. Ved at samle flere af dine forsikringer hos Codan, kan du spare helt op til 23 % hvert år på forsikringer. Eksempelvis kan du vælge at samle alle dine såkaldte kerneforsikringer hos Codan. Det vil sige at du vælger at tegne din indboforsikring, husforsikring, bilforsikring og ulykkesforsikring hos Codan, og på den måde kan du opnå rabat. Du behøver dog ikke at samle alle dine kerneforsikringer for at få rabat. Vælger du at samle to kerneforsikringer hos Codan, kan det give dig op til 19 % i rabat. Normalt sparer du 10% ved at samle to kerneforsikringer hos Codan, men vælger du at bestille på nettet kan du spare i alt 19% på dine forsikringer. Samtidig bliver du også kernekunde hos Codan. Det betyder, at du får mulighed for månedlig betaling, hvis du foretrækker det frem for årlig betaling.

Hvis du derimod vælger at samle tre af dine kerneforsikringer, kan du normalt spare op til 15 %, men bestiller du også dette online, kan du spare helt op til 23 %. Uanset hvor meget rabat du får, gælder rabatordningerne hvert eneste år.

Forskellige bilforsikringer hos Codan

Hos Codan bilforsikring kan man overordnet set vælge mellem tre bilforsikringer, når man skal købe bilforsikring. Her er der tale om henholdsvis ansvarsforsikring, delkaskoforsikring og kaskoforsikring. Disse tre bilforsikringer har hver især nogle udvalgte grunddækninger, som kan være gode at kende til, før man beslutter sig for, hvilken bilforsikring man skal købe.

Ansvarsforsikring

Med en ansvarsforsikring fra Codan bilforsikring får du dækket alle omkostninger, hvis du uheldigvis kommer til at gøre skade på andre mennesker og deres ejendele, mens du kører i din bil. Ansvarsforsikringen dækker desuden også dine medpassagerer. Man skal dog være opmærksom på, at ansvarsforsikringen altså ikke dækker føreren af bilen.

Delkaskoforsikring

En delkaskoforsikring fra Codan bilforsikring dækker både ansvar, tyveri og hærværk samt brand. Det betyder, at hvis du vælger at købe en delkaskoforsikring, så behøver du ikke at købe en ansvarsforsikring udover; det er inkluderet i denne bilforsikring.

I tilfælde af at din bil blive udsat for tyveri eller hærværk, vil din delkaskoforsikring dække, og du vil kunne få erstatning for skader på din bil i tilfælde af brand, eksplosion eller lynnedslag. En delkaskoforsikring dækker dog hverken færdselsuheld, nedstyrtende genstande, psykologisk krisehjælp eller fejltankning. Ønsker du en bilforsikring der også dækker disse ting, bør du i stedet overveje at købe en kaskoforsikring.

Kaskoforsikring

En kasko forsikring fra Codan bilforsikring dækker skader på din bil. Hvis du derfor gerne vil være helt sikker på at din bil er helt dækket, bør du vælge en kaskoforsikring. Læs mere kom kaskoforsikringer i vores guide.

Valg af services fra Codan bilforsikring gør livet nemmere

Ud over de tre forskellige typer af bilforsikringer som Codan tilbyder deres kunder, kan man også vælge mellem en række services, som er med til at tilpasse bilforsikringen mere. Blandt andet tilbyder Codan bilforsikring services såsom bilhenter, som gør at Codan sørger for at komme og hente din bil i tilfælde af et uheld, hvis bilen stadig lovligt kan køre videre. Samtidig vil de stå for at levere en midlertidig lånebil, og de vil også sørge for at returnere din reparerede bil. Du kan også tilvælge services såsom lånebil, et års ekstra garanti på reparation af kaskoskader ved Bilhenter, og fri reparation af stenslag. Alle disse services kan du vælge frit mellem, så længe du har enten en delkaskoforsikring eller en kaskoforsikring.

Mulige tilvalg med Codan bilforsikring

Med en Codan bilforsikring har man også mulighed for at tilkøbe nogle ekstra tilvalg, som ligesom de udvalgte services, er med til at tilpasse bilforsikringen og dermed gøre at den passer bedre til dit og din bils behov. Codan bilforsikring tilbyder følgende tilvalg: selvrisikosikring, vejhjælp, førerplads, afleveringskasko ved leasing, trinsikring og udvidet trinsikring. Hvis man har en kaskoforsikring til sin bil kan man vælge frit mellem disse tilvalg, hvorimod man kun kan vælge mellem nogle enkelte tilvalg med en ansvarsforsikring eller en delkaskoforsikring. Med en ansvarsforsikring kan man eksempelvis kun vælge mellem vejhjælp og førerplads, mens man med en delkaskoforsikring også kun kan vælge mellem de to førnævnte tilvalg samt trinsikring. Uanset hvilken bilforsikring man har, kan man med en Codan bilforsikring nemt sammensætte sin helt egen bilforsikring, så den passer bedst til ens behov som bilist.