Fremtidens drømmebil med indlagt internet

Fremtidens drømmebil

Mennesket har altid stilet efter mere. Vi ville gerne flyve, og da vi kunne det, ville vi gerne ud i rummet. Og så videre. Derfor er det da også meget naturligt, at efter vi har fået store motorer i store biler, vil gerne vi gøre vores biler endnu sikrere. Der er allerede forsket utrolig meget i bilers sikkerhed, men det ser ud til, at den helt store revolution ikke er meget mere end 10 år ude i fremtiden. Fremtidens drømmebil er populært sagt inden for rækkevidde.

En fremtidens drømmebil med kunstig intelligens og indlagt internet er godt på vej, og dermed er mennesket nu endnu engang tæt på endnu en milepæl i vores historie. Der er da heller ingen tvivl om, at med en sådan drømmebil vil prisen på bilforsikringen falde. Når vi får udviklet en bil, der har kunstig intelligens, vil der være færre bilulykker i fremtiden. Og når der ikke er mange bilulykker, er det klart, at prisen på bilforsikringen vil falde – og det højst sandsynligt drastisk.

Kunstig intelligens hen ad vejen!

Det er altså en glædelig nyhed for alle bilejere, at der inden længe vil komme såkaldte ’robotbiler’. Også selvom man måske ikke får råd til en helt ny bil med kunstig intelligens lige med det samme.