FDM | Få billig vejhjælp og fordelagtige forsikringer samt rabat på test og bilsyn

FDM medlemskabet skaffer dig de bedste rabatter i marked

At melde sig ind i FDM er ikke endnu en udgift i forbindelse med at være bilejer, det er derimod en glimrende investering, der på længere sigt helt sikkert vil være alle pengene værd. Der er i forvejen mange udgifter, når man ejer en bil, men ved at blive medlem af FDM kan man faktisk skære ned på de udgifter, der kan opstå.

Eksempelvis kan du med et medlemskab af FDM opnå fordelagtige forsikringer og modtage billig vejhjælp. De fleste bilejere kommer ud for, at bilen på et tidspunkt ikke vil mere – og i den situation er det altså godt at vide, at hjælpen er på vej, og at den er billig fordi man har været forudseende.

Bladet Motor følger også med, når man bliver medlem af FDM. Det er danmarks største bilmagasin, hvor der er nyheder, biltests, gode råd til kør-selv ferien og meget mere.

Derudover får du som medlem af FDM også rabat på test og bilsyn. Netop bilsyn er en udgift, der er frustrerende for mange bilejere. Det skal gøres, så hvorfor ikke opnå rabat ved at blive medlem af FDM, hvor der samtidig er en bred vifte af medlemsfordele. Det er en god investering, der kan spare mange penge i fremtiden.