Alm. Brand Bilforsikring |Anmeldelse af Alm. Brand Bilforsikring

Alm. Brand giver en bilforsikring, som tager højde for, hvor meget du kører i din bil

[Alm. Brand. Test din profil, så gi’r vi din bilforsikring kamp til stregen. Klik her!]

Jo færre kilometer du kører i din bil, jo mindre risiko har du for at få en skade. Derfor regner de prisen på din bilforsikring ud fra bl.a. dit årlige kilometerforbrug, hvilket kan være med til at gøre netop denne forsikring til en billig bilforsikring, hvis du ikke bruger din bil så ofte.

0 kr. i selvrisiko på ansvarsforsikringen

Prisen på forsikringen bliver lavere i takt med du bliver ældre, og alderen på din bil. Alm. Brand, har ingen selvrisiko på ansvarsforsikringen, og du får gratis førerulykkesforsikring, der dækker, hvis føreren af bilen kommer til skade (Dvs. at alle personer i bilen er sikret).

Deres kaskoforsikring, dækker også for skader på eftermonteret tilbehør og glas. En anden fordel ved Alm. Brand er, erstatning på det værditab, din nyere bil får ved en skade. Det vil sige, at du får repareret din bil og får 15 % af reparationsomkostningerne, hvis din bil får en skade. Der kan være til fordel for dig, da det tager højde for den værdi, din bil evt. taber efter en skade. Alm. Brand er også et af de selskaber hvor det ikke koster ekstra at forsikre en bil med krog.

Elitebilist efter 5 år uden skader

For at bliver anerkendt som elitebilist hos Alm. Brand, skal du have kørt uden skader i minimum 5 år. Hvilket ligger 2 år højere en hos andre selskaber, som kan gøre dig til elitebilist efter blot 3 år.

Hvis du er så uheldig at få en skade, mens du er dækket af Alm. Brand som elitebilist, rykker du ikke et trin tilbage, men bliver derimod stående et år mere på samme pristrin. Dette betyder at når du først er blevet en elitebilist, så forsætter du med at være det, ligegyldigt om du får en skade eller ej. Dette kan for nogle være meget betryggende, når man er altså er anerkendt som elitebilist.

Alm. Brand kaskoforsikring

Hos Alm. Brand har du mulighed for selv frit at vælge en række dækninger, så forsikringen dækker mere præcist det, som du har behov for. Du kan fx vælge en kaskoforsikring, der er bilens egen forsikring. Denne forsikring dækker skader på selve bilen og eftermonteret ekstraudstyr. Og en redningsforsikring i udlandet og en retshjælpsforsikring, der dækker udgifter til sagsomkostninger ved private retssager i forbindelse med bilen.

Du kan også vælge at oprette en udvidet glasforsikring og en dækning for særligt eftermonteret ekstraudstyr, hvilket kan være en fordel for dig, hvis du har en bil fyldt med dyrt ekstraudstyr.

Hurtigt igennem til Alm. Brand

Hos Alm. Brand kommer du oftest hurtigt igennem til deres kundeservice, hvilket for mange et plus, da man ikke ønsker at så med sin bil i grøftet og ikke kunne få fat på dem der har lovet at hjælpe. Alm. Brand er generelt ikke set som et forsikringsselskab med billig bilforsikring, men til gengæld kan den lidt større pris, også være med til ikke at skabe så mange diskussioner med selskaber.

Hvis man leder efter en billig bilforsikring kan Alm. Brand være noget for dig, hvis du ikke bruger din bil så ofte, eller hvis den er en ældre model. Hvis du derimod står som ung, med en rimelig ny bil, og griber hver køremulighed du får, fordi det hele er nyt og spændende, kan Alm. Brand være et af de dyrere forsikringsselskaber, alt efter hvor meget du ønsker forsikret.

Men selvom Alm. Brand for mange kan anses som et lidt dyrere selskab, hvilket kunne indikerer, at der aldrig opstår diskussioner om hvem der skulle betale for hvad, er dette ikke altid tilfældet. Ja i de fleste tilfælde, vil der ikke være nogen diskussioner og Alm. Brand dækker dig ganske godt uden noget bøvl.

Men der er set hos visse personer som har en bilforsikring hos dette selskab, at der har været tvivl om hvem der skulle betale for fx vejhjælp.