Vesterhavet | gode strande omkring Nissum Fjord

Turforslag til en rigtig god familietur til Vesterhavet

Dejlige Nissum Fjord

Nissum Fjord er et dejligt sted at opholde sig i det jyske. Der er dejlig natur og flotte strande. Desuden er strandene meget børnevenlige da det jo ikke er direkte ud til Vesterhavet som har ry for at være barsk. Nissum Fjord er derimod ikke ret dyb hvilket også gør at den er rigtig god at bade i. Man skal rigtig langt ud før det bliver meget dybt.

Det er derfor en rigtig god familietur, hvor børnene kan bade og bygge sandslotte, mens forældrene holder udsyn med dem. Strømmen er nemlig ikke særlig stærk hvilket også betyder at du ikke behøver at være i vandet med børnene hele tide, blot du holder udkig efter dem.

Lystbådshavn og rigt fugleliv

Desuden er der også et livligt fugleliv, der er afmærkede ruter til en dejlig gåtur og der er også toiletter. Der er flere små lystbådshavne rundt ved Fjorden, så der skulle også være nogle skibe at kigge på for de interesserede.

Der bliver bygget bedre tilkørselsforhold og parkering, og dermed betyder det også at det bliver meget nemt at komme til stranden ved Nissum Fjord.

I Fjorden findes der også en ubeboet ø som hedder Fjandø, der er hede beplantning på øen som holdes nede af får. Fra 1. april til 31. august er der færdselsforbud på øen. Øen er nemlig rig på fugleliv.