Limfjorden | en weekendrejse i bil

Et forslag til en spændende tur rundt om Limfjorden

Ønsker du at have en anderledes weekend, så kunne det måske være du skulle tage på en tur rundt om Limfjorden. Der er flere forskellige gode steder man kan tage hen og kigge og det kan du læse lidt mere om.

Mors

Hvis man ønsker at tage en tur til Mors, så kan man køre med Sallingsundbroen. Den har alle mennesker med stor sandsynlighed set før, det er nemlig den som er på 50kr sedlerne. På mors er der flere forskellige ting at se, men en ting man kunne se er Jesperhus Blomsterpark.

Der er også mulighed for overnatning på campingpladsen som er særdeles velegnet til børn. Hvis man ikke ønsker at bruge så mange penge, så kunne man køre en tur op mod Nordmors, hvor man skal køre efter en by som hedder Flade, der kan du dreje op mod Bjørneborgen og du vil se nogle flotte bakker og der er en rigtig fin udsigt over mors. Man skulle kunne se 22km væk når der er skyfrit.

Fur

Fur har mange ting at byde på, museum, Fur bryghus, gode vandreture, havnen og meget mere. Når du skal til Fur så skal du med Færge fra Branden som ligger nord for Salling 25 km fra skive.

En anden god ide, er at tage ind til de små byer med 3000-4000 mennesker måske endda lidt mindre og så besøge noget af det lokale, det kan være hoteller at spise ved eller en overnatning på et vandrerhjem. Der er ofte god mulighed for at der er noget ledig. Der er mange overnatningsmuligheder omkring Limfjorden.