Bilforsikring i USA | strøtanker fra Arizona (del 1)

Dumt at køre uden bilforsikring i USA

For det første, så lad os lige få det på det rene – Ja, det er et krav og det er direkte ulovligt, hvis du kører rundt uden bilforsikring! Den regel gælder ligemeget om du befinder dig i USA eller i Danmark. Hvis dine intentioner er at tage risikoen, og køre uden forsikring, så vil jeg helt klart anbefale, at du bliver boende i Danmark, da politiet er overalt i USA, og du vil blive snuppet med det samme, og blive smidt ud – Men igen, jeg vil ikke anbefale dig at køre uden forsikring, da det simpelthen bare er for dumt!

Når du nu er ude, og søge efter en bilforsikring, så er det vigtigt, at du vælger et forsikrings selskab, som passer til dine behov! Gør du ikke det, så kan du risikere at dig, og forsikringen kører helt skævt, og det kan både ramme dig og din økonomi. Det ville ramme dig på den måde, at du altid har den ”lille ting”, som du skal have ordnet/styr på, og at du nu, endnu engang skal ringe ind til selskabet, da de har klokket i det (sådan er det næsten altid med de meget billige selskaber), det kan dræne din energi, og dig mentalt.

Din økonomi, kan også risikere at blive ramt, fordi hvis du kører helt tør i papirer, og du så vælger at tage skyklapper på i stedet, og på den måde ignorer problemet. – Så kan det komme til at koste dig (i bøder, etc.)

Hvis man er bil elsker, og flytter til USA, så er det drømmen, som går i opfyldelse. Bilerne i USA, er tre gange billigere end i Danmark, og du kan lige pludselig få råd til den bil, du altid har drømt om! Hvor du i Danmark, blev nød til at køre rundt i en Suzuki, så kan du nu i stedet for, opgradere til en ny BMW X5, hvis det er det, du kunne tænke dig – Ja, så stor er prisforskellen!

Den dårlige ting, ved at bo i USA, er når det kommer til alle de ting, som der er relateret til forsikringer. Det er lige fra din tandlæge, alm. læge, hospital, din bilforsikring etc. Det er altid et kæmpe besvær at have med at gøre i forhold til papirer (hvis du har en dansk/international forsikring). Så hvis du har planer om at blive boende i USA i lang tid, så vil jeg anbefale at du får en amerikansk forsikring.

Har du en amerikansk forsikring, så har du mulighed for at, oprette en så kaldt ”Konto” hos alle de steder, hvor du skal være dækket ind hos din forsikring, og få din forsikring registreret, og så behøves du ikke at ”bøvle med papirerne”, de bliver i stedet for, ordnet af den pågældende forretning.

Læs næste afsnit »

Bilforsikring i USA | strøtanker fra Arizona (del 2)