Konebil = Billig bilforsikring, nem at komme rundt med og nem at parkere!

Konebil eller kvindebil med en billig bilforsikring

Der er mange forestillinger om, hvordan kvinder er bag et rat. En gammel joke, der helt sikkert er lavet af en mand, lyder, at kvinder i trafik er ligesom kyllinger og elektronik. Der er dog ingen grund til, at kvinder skulle være dårligere til at køre bil end mænd. Der er dog helt sikkert forskel på, hvilken biltype kvinder foretrækker, og hvilken biltype mænd foretrækker.

Det hedder Frøken Suzuki og Hr Volvo. Kvinden foretrækker den lille, lækre bil, der er nem at komme rundt med og nem at parkere – samt oven i hatten: en billig bilforsikring. Manden derimod, kan oftest bedst lide en stor Volvo, der måske har flere hestekræfter og også ser lidt mere stilet ud end Suzukien.

Dette medfører ofte, at man kan se to biler i landets garager; en kvindebil og en mandebil. Der er brug for en stor bil til manden, og en lidt mindre til kvinden i huset. Det er dog stadig manden, der sørger for reparationerne og kører bilen på værkstedet. Sådan vil det nok altid være.

Det er klart, at kvinder og mænd går efter hver deres bestemte bilmærke. Den såkaldte konebil, er dog ikke længere bare en bil, der skal kunne køre ned i brugsen – det er blevet en kvindebil, der skal kunne det samme som en såkaldt mandebil.