Falck | Få billig autohjælp når du er strandet – Bil Basis Danmark = starthjælp overalt i landet

Hurtig starthjælp overalt i landet, bugsering og videretransport

Hvis man er en ganske almindelig bilist i Danmark, der sjældent turnerer Europa i bil, vil man være rigtig godt stillet med en pakke fra Falck, der hedder Bil Basis Danmark. Alle kender højst sandsynligt Falck Autohjælp, der nok må siges at være et af de bedst kendte selskaber i Danmark overhovedet.

Den store succes for Falck er nok ikke kommet pga. dårlig service, der er derfor god chance for, at man får god service, når man vælger et abonnement hos Falck.

Hos Falck får man ikke blot billig vejhjælp, man får også autohjælp døgnet rundt. Så hvis man har tegnet et abonnement på vejhjælp hos Falck, kan man altså strande på hvilken som helst lille vej, hvor som helst i Danmark, så kommer Falck ud og hjælper. Der er også et ubegrænset antal assistancer hos Falck, så man kan få autohjælp i Danmark lige gyldigt, hvor mange gange uheldet er ude.

Med Bil Basis Danmark får man starthjælp overalt i landet, bugsering, videretransport, udbringning af benzin/diesel på stedet og meget mere. Bil Basis Danmark er en fornuftig pakke for alle, der gerne vil være sikrede, når uheldet sker. Falck Autohjælp er professionelle og har meget erfaring fra de danske veje.