DAH | Dansk Autohjælp – Tryghed på vejen…

Udlandsdækning i hele Europa, afhjælpning på vejen, bugsering, frit værkstedsvalg i Danmark

Dansk Autohjælp – tryghed på vejen. Med det abonnement fra Dansk Autohjælp, der hedder DAH Basis, er de fleste danske bilejere dækket rigtig godt ind. Når man tegner abonnement med DAH er man også sikret frit værkstedsvalg, da DAH er helt uafhængige.

De fleste bilejere er godt klar over, at det er vigtigt at være sikret, når uheldet er ude. Man er ganske enkelt nødt til at se det i øjnene, at når man er en flittig billist, vil der nok på et eller andet tidspunkt i ens liv opstå en situation, hvor der er brug for hjælp.

Det behøver nødvendigvis ikke være store uheld, de er heldigvis meget sjældne, men det kan ligeså godt være en mindre del af bilen, der pludselig ikke fungerer længere. I den forbindelse er det altså rart, at man i baghovedet hele tiden kan tænke tilbage på, at man har tegnet et abonnement på billig vejhjælp.

En af fordelene ved DAH Basis er deres bugseringsservice, der giver abonnenten vejhjælp overalt i landet. DAH kommer og bugserer bilen til et værksted efter abonnentens valg, eller hjem til abonnenten.

Når man tegner abonnement hos DAH træder det i kraft inden for 24 timer, mens man kan afmelde det igen med en måneds varsel, når man har været abonnent i fem måneder.